Arjo Huijbregts

Arjo studeerde rechten, ondernemingsrecht om precies te zijn, en besloot daarna van alles te gaan doen, behalve iets met zijn studie. Na een start in de telecom-wereld ging hij verder in de e-commerce. Na een nauwe samenwerking met Zakarija ontstond het plan voor Uptimizers in de huidige vorm.

In zijn rol als Business Developer is Arjo zowel voor de klant als voor Uptimizers steeds op zoek naar innovatie, nieuwe samenwerkingen en kansen. Samen met Zakarija bestudeert hij de organisatie en verdiept zich in de sector, waarna de groeifase kan beginnen. Hierbij is ieder traject verschillend, aangezien iedere organisatie unieke eigenschappen heeft.

“In mijn ogen is de flexibele schil van Uptimizers haar kracht. Het begrijpen van de business van de klant aan het begin van het traject is cruciaal. Hierna bepalen we samen met de organisatie de doelstellingen, knelpunten en groeimogelijkheden. We werken niet altijd in dezelfde vorm samen, maar stellen een team van specialisten op dat het beste aansluit bij de doelstellingen. Dit zorgt voor efficiëntie en maximale groei.”

Blogs van Arjo

Ieder jaar meer klikbudget kwijt aan Adwords voor dezelfde omzet? Lees hier hoe je dit patroon doorbreekt

Arjo Huijbregts

Hoe breng je de kosten voor AdWords terug? Dit is een vraag… Lees verder