Ayoub Amanchar

Een echte digital nomad, zo beschrijft Ayoub zich het liefst. Zijn laptop vergezelt hem in alle uithoeken van de wereld. Op deze manier blijft hij up-to-date van alle ontwikkelingen binnen de online marketing branche. Zijn digitale maatje gebruikt hij naast werk ook graag ook voor het checken van de nieuwste Netflixtoppers.

Ayoub is een flexibele werker die zich snel kan aanpassen aan nieuwe omgevingen en nieuwe opdrachten. Ongeacht de context of de werkzaamheden is hij een doorzetter die doelgericht te werk gaat en de stemming ten alle tijden goed doet met hier en daar een gezonde portie humor.

Deze eigenschappen komen hem ontzettend van pas bij zijn werkzaamheden als Growth hacker, waar hij al zijn passie in kwijt kan. Inmiddels heeft hij een breed palet aan kennis opgedaan en heeft hij al vijf jaar ervaring opgedaan als online marketeer. Van SEO technieken tot aan betaalde advertenties ter maximalisatie van de winst, geen enkele uitdaging is voor hem te gek. Social media spant voor hem de kroon. Dit werkgebied kent hij binnenstebuiten en is naast zijn specialiteit ook zijn grote ambitie. Van de online wereld raak je nooit uitgeleerd. Dit daagt Ayoub uit beroep te doen op zijn creativiteit om op steeds innovatievere wijzen de doelen van Uptimizers te behalen.

De weg richting Growth hacking is voor Ayoub begonnen op het MBO waar hij na een jaar elektrotechniek meteen wist dat marketing hét werkveld was waarin hij zich wilde specialiseren. Na de afronding van webdevelopment en marketing op het MBO, heeft hij zijn marketingkennis vergroot op het HBO. Hier heeft hij de opleiding Commerciele economie. Deze opleiding ging gepaard met een online marketing stage in Londen. Een van de meest verrijkende praktijkervaringen waar hij een kijkje in de keuken mocht nemen van de wereld van online marketing.

Inmiddels heeft hij de HBO studie met succes afgerond en mag hij zich online marketeer noemen die ten alle tijden positief in het leven staat. “Leef en laat leven”.