Chester Vacquier

Iedereen heeft een verhaal, maar niet iedereen weet hoe die dit het beste kan mededelen. Bij Uptimizers breng ik jouw verhaal – of dit nu verpakt is in een product of via een dienst – naar het grote publiek.

Terwijl mijn collega’s zorgen voor een solide achterkant, verzorg ik de voorkant van de online marketing. Het is mijn taak de vertaalslag te maken van jouw jargon naar jouw (potentiële) klanten. Met alle zorgvuldigheid en geduld schrijf ik de meest geschikte, creatieve en verhelderende blogs, e-books en nieuwsbrieven. Verdieping met een luchtige schrijfstijl.

 

Maar mijn expertise is tweeledig

Om jou meer bij te brengen over de voorkant van de (online) marketing bied ik trainingen en workshops aan. Ik geef bijvoorbeeld een training over hoe tekst schrijven in de marketing werkt. Dit geeft niet alleen inzicht, maar ook tips en tricks om zelf toe te passen.

 

Graag vertel ik iets meer over mij zelf

Na de Master Filosofie aan de Universiteit Leiden te hebben afgrond, heb ik een tweesporige weg afgelegd, om de vaardigheden die ik tijdens de studie had opgedaan te professionaliseren. Als redactielid en (freelance)journalist ben ik actief geweest bij Filosofie Magazine, het Leidsch Dagblad en diverse faculteitsbladen.

Daarnaast heb ik de lerarenopleiding aan het ICLON gevolgd. Voor de afronding specialiseerde ik mij in de toepassing van het woordweb – waaronder Concept Map en Mind Map – als leerstrategie en werkvorm. Ik ontving daarvoor de prijs voor het beste eerstegraads onderzoek.

Momenteel ben ik werkzaam als parttime docent filosofie aan het Stedelijk Gymnasium in Amersfoort. De thematiek van de lessen is zo breed als mijn interessegebied: technologie, mensbeelden, ethiek, wetenschap, staatsinrichting, opvoeding. Voor deze domeinen ontwikkel ik alle lessen zelf, en organiseer ik projecten waarin leerlingen leren discussiëren, debatteren, onderhandelen en essays schrijven.

De laatstgenoemde didactische vaardigheden gebruik ik ook in mijn diensten voor Uptimizers. Dankzij mijn achtergrond in de journalistiek en het (filosofie)onderwijs ben ik in staat complexe materie toegankelijk te maken. Dit alles, om jouw verhaal te laten landen bij een groot publiek, je klanten.