Marieke de Groot

Binnen Uptimizers ben ik spin in het web wanneer het aankomt op het schrijven van tekst. Naast content creëren, redigeer ik tekst, geef ik schrijfworkshops en haal ik het optimale uit e-mailmarketing.

Met creativiteit, precisie, schrijf- en taalvaardigheid breng ik je merk of bedrijf onder de aandacht. Ook wordt je beter gevonden in de zoekmachine en verhoog ik de betrokkenheid van je klanten en geïnteresseerden. Alles met natuurlijk als uiteindelijke doel het realiseren van conversies.

Creatief omgaan met taal om juist dát te vertellen wat precies de lading van de boodschap dekt, geeft mij een kick. Ik heb overal waar ik ben mijn antropologische en sociologische bril op, waarmee ik kritisch en gefascineerd de wereld in kijk. Vanuit mijn achtergrond als counselor ben ik getraind in luisteren, de vraag achter de vraag horen, tot de kern komen en goed communiceren. Al deze vaardigheden samen komen perfect van pas in mijn werk.

De ervaringen die ik in het marketing en communicatie vakgebied heb zijn erg uiteenlopend. Ik heb ervaring met content- en e-mail marketing binnen webshops, maar ook met copywriting en social media beheer voor diverse andere bedrijven.

Vanuit mijn opleidingen en interesses sla ik graag een brug tussen twee partijen. In mijn werkzaamheden binnen Uptimizers komt dit terug in het overbrengen van de boodschap van je bedrijf naar je potentiële klanten, afgestemd op hun behoeften. Ik kruip graag in de huid van je klant en speel met taal tot we op dezelfde golflengte zitten. Ik zoek het punt waarop de boodschap bij je klant klikt, waardoor deze écht binnenkomt om zo je marketingdoelstelling te behalen.