Soheib Acherrat

Als growthmarketeer ben ik gespecialiseerd in het strategisch inzetten van diverse social media kanalen. Dit kan betekenen adverteren op en beheren van social media kanalen met als doel om jouw merk, product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Uiteraard denk ik ook mee om niet alleen de juiste aandacht te trekken, maar ook om verkeer naar en sales via jouw website te vergroten. Aandacht is leuk, maar conversie is beter, zeg ik maar altijd.

Om dit op een correcte manier te kunnen doen verplaats ik mij in zowel de ondernemer, als de klant. Daar waar beiden samenkomen vormt voor mij het vertrekpunt voor diverse campagnestrategieën. Inleven of indenken is niet voldoende voor een succesvolle strategie. De juiste analyse van diverse gegevens verkregen uit verschillende bronnen is een groot onderdeel van mijn aanpak. Hierbij zijn kritische vragen essentieel voor het succes van de campagnes. De juiste kritische vragen stellen in de beginfase heeft namelijk veel invloed op het verloop van de online marketing activiteiten. Ik probeer altijd samen met onze klanten te anticiperen op de vervolgstappen om zo een gedegen koers uit te stippelen voor de online marketing activiteiten.

 

Filosofie

Mijn aanpak is gebaseerd op een tweeledig fundament. Enerzijds is die gebaseerd op mijn opleiding filosofie aan de universiteit Leiden. Het succes van welk filosoof dan ook is allereerst gestoeld op de kwaliteit van de vragen. Vervolgens komen het analytische vermogen, de creativiteit en argumentatie. Tijdens mijn opleiding heb ik ook verschillende marketingvakken gevolgd om directe aansluiting te hebben met dit prachtige vak.

Anderzijds is mijn aanpak gebaseerd op de jaren ervaring in online marketing bij Uptimizers en ervaring die ik heb opgedaan bij diverse commerciële organisaties. De unieke combinatie van mijn opleiding en de opgedane ervaring zorgt ervoor dat ik analytisch, creatief en onderbouwd te werk kan gaan om jou te helpen met de groei van jouw onderneming.

Ben ik uitgeleerd? Nee! Online marketing is namelijk een dynamische wereld waar elke dag en elke opdracht telkens tot nieuwe inzichten leidt. Een statisch antwoord kun je van mij niet verwachten. Wel een die doordacht en onderbouwd is met verzamelde data én ervaring.

Heb ik jou weten te interesseren in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag groeien!