Contentcreatie

Geschreven content op websites is de voornaamste informatiebron in de huidige maatschappij. Lezers zijn echter kritisch. Houd er dus rekening mee dat de content op jouw website ook echt iets toevoegt en niet een herhaling is van iets dat al op vele andere websites te vinden is. Wees onderscheidend. Dit komt niet alleen de waarde die de lezer hecht aan jouw website ten goede, maar helpt je ook om beter te scoren binnen Google.

Enkele factoren waar je rekening mee dient te houden bij het creëren van geschreven content zijn:

  • Is het relevant voor  het onderwerp?
  • Is het onderscheidend ten opzichte van de concurrentie?
  • Is het unieke content?
  • Voegt het wat toe? Denk hierbij aan een totaal nieuw onderwerp binnen een bestaande branche.

Verder zijn een aantrekkelijke presentatie en een goede schrijfstijl van belang.

Uptimizers kan jou helpen om de juiste teksten voor je website te schrijven. We kunnen onderzoek doen naar interessante onderwerpen en ontwikkelingen in de markt op basis van zoekgedrag. Daarnaast kunnen onze tekstschrijvers de juiste schrijftechnische elementen en de juiste zoekwoorden in de teksten verwerken, zodat ook op SEO-technisch gebied de teksten bijdragen aan een beter rankende website in de zoekmachines.

Vragen?

Marieke de Groot

Content marketeer

Als content marketeer breng ik met creativiteit, precisie, schrijf- en taalvaardigheid je merk of bedrijf onder de aandacht. Ook wordt je beter gevonden in de zoekmachine en verhoog ik de betrokkenheid van je klanten en geïnteresseerden. Alles met natuurlijk als uiteindelijke doel het realiseren van conversies. Ik hoor graag hoe ik je kan helpen in dit proces.