Video advertising

Online video advertising is het promoten van merken, producten of diensten door middel van video.

Naast het maken van video’s kan Uptimizers jouw organisatie ondersteunen in het opzetten van online campagnes rondom deze content. Je hebt de video’s immers niet voor niets ontwikkeld. Uiteraard wil je dat zoveel mogelijk mensen het zien. Afhankelijk van het doel van de video maken we een distributieplan en kiezen we de juiste kanalen. De video’s kunnen aangeleverd worden of in samenwerking met Uptimizers ontwikkeld worden.

Video advertising is bij uitstek geschikt om nieuwe producten of diensten te demonstreren of uit te leggen. Leuke en waardevolle video’s worden gedeeld op social media platformen waardoor met een beperkt advertentiebudget een groot bereik gehaald kan worden.

Vragen?

Soheib Acherrat

Social media marketeer

Als growthmarketeer ben ik gespecialiseerd in het strategisch inzetten van diverse social media kanalen. Dit kan betekenen adverteren op en beheren van social media kanalen met als doel om jouw merk, product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Uiteraard denk ik ook mee om niet alleen de juiste aandacht te trekken, maar ook om verkeer naar en sales via jouw website te vergroten. Laat mij weten hoe ik ook jou hierbij kan helpen.